top of page
  • Writer's picturebb

Fotenie pre Nový Čas Víkend s Jankou Hospodárovou a Soňou Štefkovou

Updated: Mar 8, 2020


V dnešnom Novom čase ste sa mohli inšpirovať plesovými trendami na tohtoročnú plesovú sezónu s dvomi krásnymi Slovenkami.

Janku Hospodárovú nikomu netreba predstavovať predviedla šaty Black rose z najnovšej kolekcie ktoré sa vyznačujú krásnymi čiernymi kvetmi na bielom podklade. Sú výborné pre úplné pohodlie ako aj fakt že majú vrecká. Janka fotila aj v šatách Stone, ktoré sú posielate tisíckami kamienkov a aplikácií, šaty sú na tenké špagetové ramienka a zvýraznia ženské krivky.

Fllitre sú túto sezónu opäť v kurze preto si jedny flitrové vybrala aj Janka s dlhou vlečkou a korzetom. Janka si to môže dovoliť takže šaty na nej vyzerali jednoducho úchvatne.

Sonička predviedla jednoduchý model šiat v medenej farbe s dlhým rukávom a sexi výstrihom a rázporkom. Naozaj rafinovaný model a Soničke sa neskutočne hodil. Sukňa s topom bola príjemným farebným oživením a dodala Soničke dievčenskosť.

Dlhý rukáv je veľkým trendom na spoločenských šatách, zakryje čo treba a zároveň zvýrazní ženskosť, veď ktorá z nás by nechcela mať krásne ruky navždy ? Sonička skúšala aj šaty Black swan s dlhým kurávom a jemnou áčkovou sukňou, na nej vyzerá všetko úchvatne. Veď posúdte sami v galérií.

foto: Nový Čas


51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page