top of page

Svadobné šaty 2024: Nové trendy pre túto sezónu

Updated: Feb 22


Čo nás čaká v novej sezóne 2024?


Môžete sa tešiť na oživenie klasiky, príchod nových trendov a prekvapivých detailov. Bude to mix tradície a modernosti, ktorý vás očarí a nadchne. Každá nevesta chce byť jedinečná a nezabudnuteľná. A práve svadobné šaty vám pomôžu byť nezabudnuteľnou. Svadobné šaty sú skutočne umelecké diela, ktoré budú odrážať vašu osobnosť a vkus.

Nezáleží na tom, či preferujete klasický alebo moderný štýl, hlavne sa v nich musíte cítiť pohodlne. Tento rok prichádza s množstvom nových trendov a inovácií, ktoré zmenia spôsob, akým sa pozeráme na svadobné šaty. Takže, čo si môžete v roku 2024 vychutnať?





Nádych luxusu: 3D aplikácie na svadobných šatách


Svadobné šaty s 3D aplikáciami sú novým trendom, ktorý vás určite zaujme. Šaty sú plné detailov a pôsobia veľmi elegantne a luxusne. 3D aplikácie dodajú šatám hĺbku a plastickosť.

Vytvárajú sa kvety, lístky, čipky, opasky, mašle až po geometrické tvary. Každý detail je precízne vypracovaný a vytvára nádherný celok. Tieto šaty sú ako malé umelecké diela, ručne robené z organzy, tylu, kamienkov, perličiek a krištáľov.

Zároveň 3D aplikácie na svadobných šatách vytvárajú ilúziu hĺbky a pohybu. Takže keď budete kráčať k oltáru, vaše šaty budú vyzerať ako živé.

Môžete zvoliť jemnejšie zdobené modely, kde sú aplikácie iba na korzete alebo dramatickejšie šaty celé zdobené navrstvenými aplikáciami.






Znovuzrodenie korzetov: Priznané korzety ako nový trend v svadobnej móde


Korzety zažívajú svoj comeback a stávajú sa novým trendom v svadobnej móde. Tento štýl, ktorý bol kedysi považovaný za zastaraný, sa teraz teší veľkej popularite. Sú sexy, elegantné a výrazné. Korzety dokážu vytvoriť úžasnú postavu a sú ideálnou voľbou pre nevesty, ktoré chcú byť v centre pozornosti.


Novým trendom v korzetových šatách sú tento rok tzv. priznané korzety. Ide o korzet, na ktorom sú kostice potiahnuté výrazným materiálom z vonkajšej strany a tým sú kostice zvýraznené. Na zvýraznenie kostíc sa používa zamat, satén alebo iný kontrastný materiál väčšinou v ivory farbe. Inokedy sa zase tylový korzet podšíva menšími vrstvami tylu a vytvorí sa efekt priehľadnosti.

Šaty sú potom viac sexi a zároveň ak sú dozdobené 3D aplikáciami pôsobia neuveriteľne romanticky a luxusne. Na ženskom tele vytvárajú úžasnú siluetu presýpacích hodín.




Prídavné rukávy: Klasika v novom ponímaní


Rukávy na svadobných šatách sú veľmi obľúbené u väčšiny neviest. Chceme zakryť ruky ale zároveň nechceme aby nám bolo teplo. Klasické dlho-rukávové svadobné šaty sú niekedy nepohodlné pretože ak je teplo, nedá sa s tým nič robiť. Rovnako aj pohyb je obmedzený, pretože šaty sú z delikátnych materiálov a nie sú elastické.

Dizajnéri svadobných šiat preto vytvorili nový trend prídavných rukávov, ktoré si vie nevesta dať kedykoľvek dolu alebo ich mať na sebe. Navliekajú sa sa ruky samostatne alebo držia na gombíkoch. Sú to rukávy jednoduché alebo plné detailov, ktoré vytvárajú nádherný kontrast s dizajnom šiat alebo dotvoria zdobené šaty do dokonalosti.

Môžete si vybrať z rôznych štýlov rukávov. Môžu byť dlhé a priliehavé, alebo môžu byť kratšie, voľné alebo objemné - puff rukávy. Veľmi obľúbené sú aj kombinované: obtiahnuté s puff objemom na vrchu. Všetko závisí od vašich preferencií a štýlu. Či už je to tyl, čipka či zdobenie s 3D aplikáciami rukávy na svadobných šatách vám umožňujú vytvoriť rôzne kombinácie svadobných lookov.




Transformer šaty: jedny šaty - viacero lookov


Transformer šaty je ďalší nový trend, ktorý vás určite nadchne. Sú ideálnou voľbou pre nevesty, ktoré hľadajú flexibilitu a variabilitu. Tieto šaty vám umožňujú meniť svoj vzhľad počas celého dňa. Z jedných šiat vytvoríte hneď niekoľko lookov. Môžete začať s elegantnými a sofistikovanými šatami na obrad a potom si ich jednoducho premeniť na pohodlné a štýlové šaty na večer. Šaty majú viacero vlastných doplnkov, ktoré si viete počas svadby meniť ako napríklad: prídavné rukávy, sukňu, golier, plášť, bolero, opasok, mašle... Všetko je odnímateľné a teda je na každej neveste, ktorý doplnok si na akú časť svadobného dňa vyberie.

Transformer šaty sú tiež veľmi praktické. Môžete jednoducho odstrániť alebo pridať niektoré časti šiat a vytvoriť tak úplne nový vzhľad. Navyše, transformer šaty sú tiež ekonomické ak nechcete riešiť popolnočné šaty.




Požičať alebo kúpiť?


Toto je dilema viacerých našich neviest, ktoré prídu vyberať šaty do salónu. Jednou z najväčších otázok, ktoré si musí každá nevesta položiť, je, či si má kúpiť alebo požičať svadobné šaty. Obe možnosti majú svoje výhody aj nevýhody a závisí len od vašich osobných preferencií a rozpočtu, čo si vyberiete.


Kúpa svadobných šiat je skvelou možnosťou, ak chcete mať šaty, ktoré budú presne podľa vašich predstáv. Keďže sa šaty šijú na mieru môžete si vybrať materiál, farbu, štýl a dokonca aj pridať nejaké osobné detaily. Taktiež úpravy sú jednoduchšie a šaty sa dajú na Vás odstrihnúť ak ste napríklad nižšia. Môžete potom po svadbe šaty predať a tým sa Vám časť peňazí vráti. Alebo viete získať nádherné dizajnérske šaty v našom skvelom výpredaji a tým ušetriť a po svadbe šaty predať.


Na druhej strane, požičanie svadobných šiat je skvelou možnosťou, ak chcete ušetriť peniaze a neriešiť skladovanie a predaj. Svadobné šaty zaberajú viac miesta môžete si vybrať z širokej škály šiat a nemusíte sa obávať o ich údržbu a skladovanie. Požičiavanie je zároveň veľmi ekologické pretože jeden model si oblečie viacero neviest a tým šetríte životné prostredie. Všetky starosti s čistením a skladovaním preberáme my.




Záver: Výber správnych šiat na váš svadobný deň


Výber svadobných šiat je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré musíte urobiť pred svojím veľkým dňom. Svadobné šaty sú stredobodom každej svadby a všetky oči vždy ako prvé padajú na nevestu. Sú to šaty, v ktorých strávite jeden z najdôležitejších dní svojho života, takže je dôležité, aby ste sa v ňom cítili pohodlne a krásne.

Pri výbere svadobných šiat je dôležité zvážiť viacero faktorov. Musíte brať do úvahy svoj štýl, tvar postavy, farebný typ a samozrejme aj svoj rozpočet. Ale najdôležitejšie je, aby ste si vybrali šaty, v ktorých sa budete cítiť úžasne.

Nezabudnite, že svadba je o vás a vašom partnerovi. Takže vyberte si svadobné šaty, ktoré vás vystihujú a ktoré vám prinášajú radosť. A nezabudnite sa počas celého procesu baviť a užívať si každú chvíľu. My Vám v tom budeme maximálne nápomocné.






Nová kolekcia svadobných šiat 2024


Pozrite sa na našu novú kolekciu svadobných šiat 2024. Nájdete u nás najnovšie trendy, ktoré vás určite nadchnú. Neváhajte a objednajte si termín na skúšanie svojich vysnívaných svadobných šiat už dnes.



68 views0 comments
bottom of page