top of page
  • Writer's picturebb

Rozhovor s Barborou Krajčírovou (Rákovskou) pre Nový Čas pre Ženy

Updated: Mar 8, 2020


Krásne vianočné foteníčko sme spáchali spolu s mojou obľubenou redaktorkou Milly, ktorá si tentokrát prizvala krásnu moderátorku, sexi maminu blondýnku Barborku Krajčírovú, ktorú poznáte asi viac pod jej dievčenským menom Rákovská. A ako to dopadlo ? No pozrite. :)

Barborka mala tento rok svadbu a ja sa teším, že v salóne máme už aj my svadobné šaty a ponúkame výber šiat aj na takýto veľký deň v živote každej ženy - svadba. Na fotení sme však mali flitrové spoločenské šaty značky MacDuggal, ktoré u nás v ponuke nájdete pod názvom Lady. Je to jedinečný model s dlhým rukávom no sexi holým chrbtom samozrejme posiaty množstvom maličkých flitrov ktoré hádžu odtiene to strieborna až zelenkava. Jednoducho úžasné originálne šaty, ktoré musíte prísť aspoň skúsiť.

Druhé šaty, ktoré mala Barborka na fotení boli šaty Mermaid - v preklade morská panna pretože naozaj pripomínajú šupinky morkej panny šaty sú v bledomodrej farbe na čiernom podklade. Sú rovnako zaujímavé aj vzadu na chrbte kde majú malé výrezy v tvare kvapiek, vpredu na ramienka so sexi rozparkom. Rovnako ako šaty Lady aj šaty Mermaid sú od nášho dvorného amerického návrhára MacDuggal od ktorého máme väčšinu šiat v našom salóne.

Ktoré sa Vám páčia viac ? komentujte pod článkom :)

šaty Lady na titulke

šaty Mermaid

,

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page